Joost

2 november 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Joost
Joost

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie, zijn muziek varieert van gabber(pop) tot poppunk en eigenlijk alles wat je kan bedenken.
Achter de energieke beats, komische woordspelingen en popcultuur referenties schuilt een bloedeerlijke Joost die open is over zijn mentale problemen en levenskeuzes. Dit leverde hem één van de meest trouwe fanbases op die zijn songteksten zo energiek meeschreeuwen dat ze niet alleen de geluidsbarrière, maar ook de taboes rond deze onderwerpen samen doorbreken.

Kijk & luister

Florida 2009

Koop kaarten

donderdag 2 november 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Joost

Joost

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
35,84 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.