Judas Priest

Invincible Shield Tour
10 juni 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Judas Priest Concert MOJO
Judas Priest - Invincible Shield Tour

Met een al vijftig jaar durende carrière en meer dan vijftig miljoen verkochte albums mag Judas Priest zich ware metalveteranen noemen. Met evoluerende muziek en live optredens zette Judas Priest een unieke identiteit neer die een krachtige invloed had op de generaties metal bands die na hen kwamen. In 2022 werden ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en voltooiden ze een uitverkochte wereldtournee ter ere van hun vijftigste jubileum. Ook werd hun nummer ‘Breaking the Law’ dit jaar geëerd met een mooie plek in de top 5 van Rolling Stone’s 'The 100 Greatest Heavy Metal Songs of All Time'.

Kijk & luister

Panic Attack

Koop kaarten

maandag 10 juni 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Judas Priest Concert MOJO

Judas Priest

Invincible Shield Tour

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
84,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.