Judas Priest

Invincible Shield Tour
10 juni 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Judas Priest Concert MOJO
Judas Priest - Invincible Shield Tour

Met een al vijftig jaar durende carrière en meer dan vijftig miljoen verkochte albums mag Judas Priest zich ware metalveteranen noemen. Met evoluerende muziek en live optredens zette Judas Priest een unieke identiteit neer die een krachtige invloed had op de generaties metal bands die na hen kwamen. In 2022 werden ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en voltooiden ze een uitverkochte wereldtournee ter ere van hun vijftigste jubileum. Ook werd hun nummer ‘Breaking the Law’ dit jaar geëerd met een mooie plek in de top 5 van Rolling Stone’s 'The 100 Greatest Heavy Metal Songs of All Time'.

In het voorprogramma

De snoeiharde, old school rockformatie werd in 2016 gevormd door Motörhead-gitarist Phil Campbell. Zo snel als ze spelen, zo snel levert het Welshe kwintet nieuwe muziek af: in hun achtjarig bestaan brachten ze twee EP’s en vier studioalbums uit, waarvan de laatste twee allebei in 2023 het levenslicht zagen. Verwacht een lekkere uitsnede van hun eigen hits, maar ook het beste van Motörhead 🤘🏻

Kijk & luister

Panic Attack

Koop kaarten

maandag 10 juni 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Judas Priest Concert MOJO

Judas Priest

Invincible Shield Tour

Phil Campbell and the Bastard Sons

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
84,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.