Keane

Celebrating 20 years of Hopes and Fears
19 april 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Keane Photocredit ALEX LAKE
Keane - Celebrating 20 years of Hopes and Fears

Waar de meeste bands een gitaar inzetten als leadinstrument, koos Keane juist voor de piano. Het bleek een gouden zet want daarmee onderscheidde Keane zich van andere alternatieve poprock bands. Met die formule verscheen dan ook debuutplaat 'Hopes and Fears' in 2004, waarvan hits 'Somewhere Only We Know', 'This Is The Last Time' en 'Everybody's Changing' nog steeds veelvuldig gedraaid en gestreamd worden. Met de Celebrating 20 Years Of Hopes And Fears tour viert Keane in AFAS Live het succes van hun multi-platina debuutalbum tot aan het in 2019 verschenen studioalbum 'Cause and Effect'.

In het voorprogramma

De energieke Britten van The Sherlocks brengen een aanstekelijke mix van indierock en catchy melodieën. Hun nummers worden gekenmerkt door krachtige gitaarriffs en meeslepende teksten, waardoor ze moeiteloos een brug slaan tussen tijdloze rock-invloeden en hedendaagse indiepop sound.

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 19 april 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Keane Photocredit ALEX LAKE

Keane

Celebrating 20 years of Hopes and Fears

Support act The Sherlocks

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
53,76 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaarten worden verkocht via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Toegankelijkheid

Een rolstoel- & een rolstoel-begeleider ticket geeft toegang tot een speciaal podium voor bezoekers in een rolstoel en hun begeleiders. Per bezoeker in een rolstoel is het mogelijk om één begeleidersticket te kopen. Je kan je dan op de avond van het concert melden bij de meest rechter glazen deur van de voorentree. Deze deur gaat iets eerder open dan de reguliere ingang. Het is de deur dichtst bij de kassa’s. Op de website van AFAS Live vind je meer informatie over het toegankelijkheidsbeleid

Ticketlimiet

Er geldt voor dit concert een ticketlimiet van 6 tickets. Dit geldt zowel voor de MOJO Weekly presale als voor de reguliere on sale.