King Gizzard & The Lizard Wizard

23 mei 2024 - AFAS Live — Amsterdam
230712 KGLW US FILM#2 Credit Maclay Heriot 59890006

King Gizzard & The Lizard Wizard is een ware wervelwind op het podium: met hun energieke liveshows heeft de band een ijzersterke reputatie opgebouwd. Die formule sterken ze nog eens aan met een experimentele sound waarbij ze rock, psychedelica, jazz en ook metal versmelten.

In het voorprogramma

De getalenteerde singer-songwriter Grace Cummings uit Melbourne brengt een harmonieuze mix van folk en soul, geworteld in haar diepe connectie met de natuur en haar ervaringen als globetrotter. Met albums zoals "Refuge Cove" en "Storm Queen" heeft ze lof geoogst voor haar tijdloze muziek die de ziel raakt. Dankzij haar doorleefde stem en oprechte teksten noemde muziekblad Rolling Stone haar zelfs een "soon to be iconic voice".

Kijk & luister

Koop kaarten

donderdag 23 mei 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
230712 KGLW US FILM#2 Credit Maclay Heriot 59890006

King Gizzard & The Lizard Wizard

Support act Grace Cummings

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 4 tickets voor dit concert. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 4 tickets voor dit concert.