King Gizzard & The Lizard Wizard

23 mei 2024 - AFAS Live — Amsterdam
230712 KGLW US FILM#2 Credit Maclay Heriot 59890006

King Gizzard & The Lizard Wizard is een ware wervelwind op het podium: met hun energieke liveshows heeft de band een ijzersterke reputatie opgebouwd. Die formule sterken ze nog eens aan met een experimentele sound waarbij ze rock, psychedelica, jazz en ook metal versmelten.

In het voorprogramma

De getalenteerde singer-songwriter Grace Cummings uit Melbourne brengt een harmonieuze mix van folk en soul, geworteld in haar diepe connectie met de natuur en haar ervaringen als globetrotter. Met albums zoals "Refuge Cove" en "Storm Queen" heeft ze lof geoogst voor haar tijdloze muziek die de ziel raakt. Dankzij haar doorleefde stem en oprechte teksten noemde muziekblad Rolling Stone haar zelfs een "soon to be iconic voice".

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act Grace Cummings

  19:50

 • King Gizzard & The Lizard Wizard

  21:00

 • Verwacht einde

  23:00

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Carpoolen via Slinger

Lege stoelen over of op zoek naar een lift? Rijd samen met andere concertgangers naar de show via onze partner Slinger. Samenrijden is leuker, goedkoper en bovendien duurzaam. 

Hoe werkt Slinger?

 • Ga hier naar Slinger: https://mojo.slinger.to/
 • Kies 'Rit aanbieden' of 'Meerijden'.
 • Vul je vertrekgegevens in of zoek naar een beschikbare Slinger vanuit heel Nederland.
 • Bevestig je rit of je aanvraag via e-mail.
 • Als de rit geaccepteerd wordt is er een match, wissel contactgegevens uit en spreek een pick-up point en tijd af.
 • Rij samen naar het concert.
Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

Tickets | Jouw tickets

De tickets van deze show kun je terugvinden in je Ticketmaster account. Ben je verhinderd op deze datum? Via Ticketmaster is het mogelijk om je tickets op een veilige manier door te verkopen aan een andere fan. Tickets kunnen tot aan de ochtend van het evenement te koop worden aangeboden. Daarna wordt de doorverkoop gesloten. Kijk voor meer informatie op ticketmaster.nl.

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 4 tickets voor dit concert.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag

Koop kaarten

donderdag 23 mei 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
230712 KGLW US FILM#2 Credit Maclay Heriot 59890006

King Gizzard & The Lizard Wizard

Support act Grace Cummings

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 4 tickets voor dit concert. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Kijk & luister