KISS

End Of The Road World Tour
12 juni 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
Kiss Concert Mojo
KISS - End Of The Road World Tour

Na ruim 45 jaar hangen de mastodonten van de rock hun kostuums, gitaren en schminkdozen aan de wilgen. KISS stopt met touren. Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer en Eric Singer gaan nog één keer op wereldtournee, dé kans om hoogtepunten, zoals 'I Was Made For Loving You Baby', 'Detroit Rock City' en 'Rock And Roll All Nite' live te ervaren tijdens de meest extravagante en bombastische KISS show ooit.

In het voorprogramma

Rebellion never dies! Met dit mantra nam de Amerikaanse heavy metal band Skid Row zich voor hun muziek vol thrashy gitaarwerk en unieke songwriting-technieken op de kaart te zetten; en met succes. Zo kregen de albums ‘Skid Row’ en ‘Slave to the Grind’ de status multi-platina en leverde nummers als ‘I Remember You’ en ’18 and Life’ hen hits op.

Tijdschema

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Special guest | Skid Row

  19:45

 • Pauze

  20:20

 • KISS

  20:50

 • Verwacht einde

  23:00

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

maandag 12 juni 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 19:45 Koop kaarten
Kiss Concert Mojo

KISS

End Of The Road World Tour

Special Guest Skid Row

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 19:45

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
67,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop voor dit concert gaat via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan in restaurant Soundbites of een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! Soundbites is een swingend restaurant boven de ingang van de Ziggo Dome. La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Kijk & luister

Kiss Concert Mojo