Madison Beer

The Spinnin Tour
29 februari 2024 - AFAS Live — Amsterdam
MB SPOTIFY IMAGE Hires
MB14 Hires
MB9 Hires
MB16 Hires
Madison Beer - The Spinnin Tour

Madison Beer's weg naar sterrendom is er een vol verrassingen: van het plaatsen van covers op YouTube, naar het tekenen bij het label van Justin Bieber waar ze een succesvolle debuut EP uitbracht. In 2023 bracht Madison haar langverwachte tweede album 'Silence Between Songs' uit, dat de single 'Spinnin' bevat. Madison staat bekend om haar veelzijdige muzikale stijl, waarbij ze invloeden uit pop, R&B en soul combineert met haar krachtige en emotionele zang. Haar live optredens zijn tot in de puntjes gepland en bieden een meeslepend inkijkje in haar fantasierijke wereld.

Kijk & luister

Spinnin

Koop kaarten

donderdag 29 februari 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
MB SPOTIFY IMAGE Hires

Madison Beer

The Spinnin Tour

Met support act Jann

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,56 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Voor dit event worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.