Marco Mengoni

23 oktober 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Marco Mengoni
Het krachtige en emotionele stemgeluid van de Italiaanse singer-songwriter Marco Mengoni voelt als een warme deken die direct je hart verwarmt. Van pop tot rock en ballads, zijn muziekstijl is altijd soulvol en meeslepend. Zijn nummers zijn melancholisch en romantisch en raken je recht in het hart. Dit jaar vertegenwoordigt hij Italië tijdens het songfestival met zijn nummer 'Due Vite' en krijgt Europa de kans hem live te zien tijdens zijn Europese tour. 

Kijk & luister

Koop kaarten

maandag 23 oktober 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Marco Mengoni

Marco Mengoni

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.