Maroon 5

zondag 25 juni 2023

Goffertpark, Nijmegen

De Amerikaanse hitmachine Maroon 5 komt op 25 juni 2023 naar het Goffertpark in Nijmegen om het spreekwoordelijke dak eraf te spelen. Met grote hits als ‘Moves Like Jagger’, ‘Payphone’, ‘She Will Be Loved’ en het meer recente ‘Memories’ is de band niet meer weg te denken uit de popmuziek. Time to make memories to bring back memories!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

SlPhMPnQ58k
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX7KWRIlkUpsl?si=764524dccc8e459d

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Goffertpark

Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd. Op de snelwegen rondom Nijmegen wordt op digitale tekstwagens de verwijzing P-Goffert getoond. Volg deze, ga niet af op je navigatie. Eénmaal van de snelwegen af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven doormiddel van gele borden met de verwijzing ‘P-Goffert’. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten vanaf de parkeerterreinen naar het evenemententerrein. Zorg dat je op tijd vertrekt.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Er rijden pendelbussen tussen het Centraal Station van Nijmegen en het Goffertpark. Let op: station Goffert is niet geschikt om grote stromen bezoekers te vervoeren. Neem daarom na afloop van het concert de pendelbus naar Nijmegen CS.

9292.nl

Koop kaarten

 • 25 jun 2023

  20:00

  Goffertpark, Nijmegen

  arrow
  • maroon5

   Kaarten
   vanaf

   89,60

  • Maroon 5

   Aanvang: 20:00

   Goffertpark

   Goffertpark, Nijmegen

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
Radio 10

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3