Muse

Will Of The People World Tour

Met special guests Royal Blood

woensdag 7 juni 2023

Malieveld, Den Haag

Muse is eigenlijk zo'n band die geen introductie meer nodig heeft. Wereldwijd staan ze bekend als ÊÊn van de beste live acts. Met hun alternatieve spacerock en intense live shows neemt de band hun publiek als het ware mee naar een andere dimensie. Wat hebben Matt, Dom en Chris voor ons in petto voor deze ongetwijfeld weer spectaculaire show op het Malieveld?

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

QP3zRBtgvJo
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO0yp56w?si=341c9c90a6964d13

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Malieveld Muse

Het concertterrein is op diverse manieren goed bereikbaar. Parkeren is enkel mogelijk met een vooraf gekocht parkeerticket. Bekijk alle vervoersopties en reserveer direct jouw voorkeur via mojo.mobilityportal.nl

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Kijk op mojo.mobilityportal.nl voor een reisadvies. Vanaf Den Haag centraal station loop je in ongeveer 10 minuten naar de entree van de concertlocatie op het Malieveld.

9292.nl

Georganiseerd busvervoer

Georganiseerd busvervoer

Boek je busticket

Je reist samen met andere concertbezoekers in een comfortabele touringcar snel en zorgeloos naar het concert. Op de site van onze buspartner kies je een opstaplocatie bij jou in de buurt.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 07 jun 2023

  18:30

  Malieveld Muse, Den Haag

  arrow
  • Muse

   Kaarten
   vanaf

   79,52

  • Muse

   Will Of The People World Tour
   Met special guests Royal Blood

   Aanvang: 18:30

   Malieveld Muse

   Koningskade 64, Den Haag

   Plan je route
  • Kaarten

   Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaarten koop je via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. Via deze pagina kan je direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
KINK

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3