An Evening With Natalie Merchant

Keep Your Courage Tour
13 november 2023 - Carré — Amsterdam
Natalie Merchant Concert Mojo
An Evening With Natalie Merchant - Keep Your Courage Tour

Natalie Merchant was vanaf 1981 onderdeel van de alternatieve rockband 10,000 Maniacs als zangeres, tekstschrijver en pianist. In 1995 kwam haar eerste solo-album genaamd Tigerlily uit, dat inmiddels meer dan 5 miljoen keer verkocht is en de drie top-40 hits Carnival, Wonder en Jealousy bracht.

Koop kaarten

maandag 13 november 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Natalie Merchant Concert Mojo

An Evening With Natalie Merchant

Keep Your Courage Tour

Postbus 20202, 1000 HA Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,90 v.a.

Kijk & luister

Come On, Aphrodite

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.