Nicki Minaj

Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour
2 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Nicki Minaj
Nicki Minaj - Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour

Ze is één van de belangrijkste vrouwelijke rappers van de laatste jaren. Muziek, fashion, film, ze doet het allemaal. Minaj staat bekend om haar muzikale veelzijdigheid, snelle rap flow, alter ego's en invloed in populaire muziek. Als je het hebt over succesvolle artiesten in de rap game is ze niet te missen; ze is de best verkopende vrouwelijke rapper aller tijden. 'Super Bass', 'Anaconda', 'Super Freaky Girl'... haar lijst met mega hits houdt niet op!

Tijdschema

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Aanvang

  20:00

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Belangrijke info

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Let op | Wegwerkzaamheden op de A9

Van 31 mei 20:00 uur tot en met 3 juni 05:00 uur is de A9 afgesloten tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Kom je met de auto? Volg dan de omleiding via de A4, A10 en A2. We raden je aan om op tijd van huis te vertrekken en rekening te houden met een verwachte extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Vervoer | Carpoolen via Slinger

Lege stoelen over of op zoek naar een lift? Rijd samen met andere concertgangers naar de show via onze partner Slinger. Samenrijden is leuker, goedkoper en bovendien duurzaam. 

Hoe werkt Slinger?

 • Ga hier naar Slinger: https://mojo.slinger.to/
 • Kies 'Rit aanbieden' of 'Meerijden'.
 • Vul je vertrekgegevens in of zoek naar een beschikbare Slinger vanuit heel Nederland.
 • Bevestig je rit of je aanvraag via e-mail.
 • Als de rit geaccepteerd wordt is er een match, wissel contactgegevens uit en spreek een pick-up point en tijd af.
 • Rij samen naar het concert.
Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Ziggo Dome is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Ziggo Dome is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Het wordt aangeraden om voor je vertrek al een keer je tickets in de Ticketmaster app op te halen zodat je niet afhankelijk bent van internet op locatie.
Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag

Koop kaarten

zondag 2 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
72,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit event zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar. Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster.

Kijk & luister