Nicki Minaj

Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour
23 mei & 2 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Nicki Minaj
Nicki Minaj - Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour

Ze is één van de belangrijkste vrouwelijke rappers van de laatste jaren. Muziek, fashion, film, ze doet het allemaal. Minaj staat bekend om haar muzikale veelzijdigheid, snelle rap flow, alter ego's en invloed in populaire muziek. Als je het hebt over succesvolle artiesten in de rap game is ze niet te missen; ze is de best verkopende vrouwelijke rapper aller tijden. 'Super Bass', 'Anaconda', 'Super Freaky Girl'... haar lijst met mega hits houdt niet op!

Kijk & luister

Koop kaarten

donderdag 23 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
72,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit event zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar. Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster.
zondag 2 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj presents: Pink Friday 2 World Tour

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
72,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit event zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar. Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Show updates

14 december 2023
Extra show aangekondigd

Wegens grote belangstelling kondigt Nicki Minaj een extra show aan als deel van de Pink Friday 2 World Tour. Het extra concert is op 23 mei 2024 in Ziggo Dome.