Nothing But Thieves

The Moral Panic Tour

LET OP: NIEUWE DATUM

Vrijdag 15 april 2022

Ziggo Dome, Amsterdam

Met hun stevige gitaarriffs en aanstekelijke rocksongs heeft het vijftal van Nothing But Thieves wereldwijd een enorme fanbase weten op te bouwen. In 2018 speelden Conor Mason en de zijnen een uitverkochte AFAS Live nog plat. En als een van je grootste hits 'Amsterdam' heet, dan moet je eigenlijk wel nogmaals langskomen, toch? Dit keer doen de Engelse rockers dat met nieuw album 'The Moral Panic' op zak. Tijdens 'The Moral Panic Tour' krijg je niet alleen de nieuwe tracks te horen, maar ook de vele eerdere hits van de band.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

dO-V7AGFASo
spotify:playlist:37i9dQZF1DX6aO7tUHFZKT

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 15 apr 2022

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • Nothing But Thieves

   Kaarten
   vanaf

   40,32

  • Nothing But Thieves

   The Moral Panic Tour

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3