P!NK

Summer Carnival
10 en 11 juli 2024 - Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO
p!nk
P!NK - Summer Carnival

Ze heeft haar hart op de tong en mag met recht een popbeast genoemd worden. Haar liedjes zijn enorm catchy en bevinden zich in een mix tussen pop, rock en r&b, waarmee ze nog altijd boven de massa uit torent als de voice of her generation and beyond. Mega hits als ‘So What’, ‘Just Give Me A Reason’ en ‘What About Us’ missen niet uit haar repertoire. Haar liveshows zijn één groot spektakel vol choreografie dat bijna als acrobatisch gezien kan worden en haar immens krachtige stem die je omver blaast.

In het voorprogramma

Met monsterhits als ‘Hall of Fame’ en ‘If You Could See Me Now’ katapulteerde de Ierse band zich in no time naar de grootste podia en festivals en tot de top van hitlijsten wereldwijd.

De singer/songwriter uit Nashville boekte in 2021 mega succes met haar anthemische pop- en punk-aangedreven debuutsingle ‘abcdefu’, die in meerdere landen bovenaan de hitlijsten stond. In 2023 kwamen er na een paar populaire EP's een aantal singles uit, waaronder de hit 'Butterflies' uit de Barbie-film.

Kijk & luister

Runaway

Koop kaarten

woensdag 10 juli 2024 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
p!nk

P!NK

Summer Carnival

Special guest: The Script, Special guest: GAYLE en Special guest: Kid Cut Up

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
78,40 v.a.
donderdag 11 juli 2024 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
p!nk

P!NK

Summer Carnival

Special guest: The Script, Special guest: GAYLE en Special guest: Kid Cut Up

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
78,40 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P1.
Openbaar vervoer
Johan Cruijff ArenA ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.