P!NK

Summer Carnival
10 en 11 juli 2024 - Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO
p!nk
P!NK - Summer Carnival

Ze heeft haar hart op de tong en mag met recht een popbeast genoemd worden. Haar liedjes zijn enorm catchy en bevinden zich in een mix tussen pop, rock en r&b, waarmee ze nog altijd boven de massa uit torent als de voice of her generation and beyond. Mega hits als ‘So What’, ‘Just Give Me A Reason’ en ‘What About Us’ missen niet uit haar repertoire. Haar liveshows zijn één groot spektakel vol choreografie dat bijna als acrobatisch gezien kan worden en haar immens krachtige stem die je omver blaast.

In het voorprogramma

Met monsterhits als ‘Hall of Fame’ en ‘If You Could See Me Now’ katapulteerde de Ierse band zich in no time naar de grootste podia en festivals en tot de top van hitlijsten wereldwijd.

De singer/songwriter uit Nashville boekte in 2021 mega succes met haar anthemische pop- en punk-aangedreven debuutsingle ‘abcdefu’, die in meerdere landen bovenaan de hitlijsten stond. In 2023 kwamen er na een paar populaire EP's een aantal singles uit, waaronder de hit 'Butterflies' uit de Barbie-film.

Kijk & luister

Runaway

Koop kaarten

woensdag 10 juli 2024 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
p!nk

P!NK

Summer Carnival

Special guest: The Script, Special guest: GAYLE en Special guest: Kid Cut Up

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
78,40 v.a.
donderdag 11 juli 2024 Johan Cruijff ArenA — Amsterdam ZO 20:00 Koop kaarten
p!nk

P!NK

Summer Carnival

Special guest: The Script, Special guest: GAYLE en Special guest: Kid Cut Up

Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam ZO
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
78,40 v.a.

Belangrijke info

Huisregels en beleid | Tassenbeleid

Voor een vlotte en veilige ervaring bij de concerten in de Johan Cruijff ArenA, hanteren we een tassenbeleid. Je bent van harte welkom om een klein tasje van maximaal A4-formaat en 10 cm dik mee te nemen. Grotere tassen en rugzakken mogen het stadion niet in. We raden je dan ook aan om deze thuis te laten, zodat je zonder oponthoud kunt genieten van het concert.  

Huisregels en beleid | Toegestane voorwerpen

Op www.mojo.nl/voorwerpen vind je een handig overzicht van wat je wel en niet mee naar binnen mag nemen. Helaas kunnen we voorwerpen die niet zijn toegestaan niet voor je bewaren, dus het is slim om dit vooraf goed door te nemen en voorwerpen die niet zijn toegestaan thuis te laten. Zo help je mee aan een vlotte doorstroming. 

Huisregels en beleid | Krukje en/of klapstoel meenemen

Voor jouw veiligheid en die van anderen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen naar het evenement. 

Huisregels en beleid | Medicijnen meenemen

Bezoekers die afhankelijk zijn van medicijngebruik mogen op vertoon van een medicijnenrapport de benodigde medicijnen, inclusief eventuele toebehoren zoals naalden, meenemen in het stadion. Mocht je hierover vragen hebben of meer informatie wensen, dan staat Livecrowd klaar om je te helpen. 

Huisregels en beleid | Roken

De Johan Cruijff ArenA is een rookvrij stadion, wat betekent dat er binnen het gehele stadion een rookverbod geldt. Daarom vragen we je vriendelijk om dit rookverbod te respecteren en niet te roken in het stadion.  

Huisregels en beleid | Recyclen

Johan Cruijff ArenA recyclet jouw afval. Het is heel makkelijk: je herkent de juiste bak aan de bijbehorende iconen. Gooi je plastic beker in de groene bekerbak, en al je andere afval in de grijze restbak. Dan doen wij de rest!

Rondom het stadion

De belangrijkste zaken in de directe omgeving van het stadion zoals ingangen, parkeerplaatsen, locker locaties, stations, etc. zijn te vinden via WizzyMaps 

Rondom het stadion | Lockers, kluisjes, garderobe

Er zijn buiten de Johan Cruijff ArenA (tegen betaling) een beperkt aantal kluisjes beschikbaar om wat spullen in op te bergen: 

Binnen in het stadion zijn er geen lockers of garderobe mogelijkheden. We raden je aan om tassen groter dan A4 en paraplu’s thuis te laten, aangezien deze het stadion niet in mogen.

Rondom het stadion | Overnachten

We snappen dat jullie bijna niet kunnen wachten tot de artiest op het podium staat, maar  overnachten in de openbare ruimtes is niet toegestaan. De politie zal hierop toezicht houden en kan maatregelen nemen tegen wie zich niet aan deze regel houdt. Je kunt vanaf 12:00 uur in de rij gaan staan bij de ingangen voor het veld en de ring. Natuurlijk ben je ook later op de middag of in de vroege avond van harte welkom. Sluit gewoon rustig aan het einde van de rij en luister naar de aanwijzingen van de beveiligingsmedewerkers.

Rondom het stadion | Later naar binnen

Ook als het concert al is begonnen, kun je met een geldig ticket nog steeds het stadion binnenkomen. Zo hoef je geen moment van de muziek te missen. Een kleine maar belangrijke herinnering: als je eenmaal het stadion hebt verlaten, is terug naar binnen gaan niet meer mogelijk. Mocht je vragen of onduidelijkheden hebben, aarzel dan niet om deze te bespreken met de beveiligingsmedewerkers bij de ingangen.

Rondom het stadion | Betaalwijze

De Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. In het stadion kun je alleen betalen met PIN (contactloos), Master Card, Visa, Visa Electron, AMEX en VPay.  

Rondom het stadion | Eten en drinken in de ArenA

In de Johan Cruijff ArenA is er voor ieder wat wils is als het gaat om eten en drinken.  

  • Catering Club en Eetsalon Snacks: Perfect voor de klassieke stadionsnacks zoals broodjes hamburger, patat, en broodjes kroket. 
  • Mr. Long: Voor als je zin hebt in iets met een Aziatische twist, zoals Vietnamese loempia’s, broodjes saté, hete kip, gyoza, of een mixed bucket. 
  • Kick's: Hier vind je vers belegde broodjes, variërend van pita tot broodje bal, voor de liefhebbers van verse en vullende opties. 
  • De Kiosk: Voor kleine snacks en zoetigheden, perfect voor een snelle hap of iets voor de zoete trek. 

Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Bij elke cateraar zijn op aanvraag allergenenlijsten beschikbaar, zodat je precies weet wat je kunt eten. Voor meer informatie ga je naar de website van Johan Cruijff ArenA 

Rondom het stadion | Eten en drinken meenemen

Het is belangrijk om te weten dat het meenemen van je eigen eten en/of drinken niet is toegestaan, met uitzondering van een plastic flesje water zonder dop van maximaal 0,5 liter. Als je toch eten en ander drinken bij je hebt, wordt bij de ingangen van het stadion gevraagd om dat in de beschikbare afvalbakken te deponeren. Heb je toch zin in iets lekkers? Bekijk dan het antwoord op de vraag hierboven, waarin de eetgelegenheden binnen de Johan Cruijff ArenA genoemd worden. 
 
We begrijpen dat sommige bezoekers vanwege medische redenen specifieke voedingsbehoeften hebben. Als je in deze categorie valt, kun je uiteraard je eigen eten of drinken meenemen, mits je een medische verklaring of een medicijnpaspoort kunt tonen. Mocht je hier vragen over hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Livecrowd. 

Rondom het stadion | Toiletten

Vanuit elk vak in het stadion zijn de toiletten eenvoudig te bereiken en duidelijk aangegeven, zodat je nooit ver hoeft te zoeken. Voor onze bezoekers die gebruikmaken van toegankelijke toiletten: deze bevinden zich in Wang A. 

Rondom het stadion | EHBO

Er zijn op verschillende locaties in het stadion EHBO-posten ingericht. Je herkent ze aan de duidelijke borden. Bovendien zijn er mobiele EHBO-teams actief, zowel op het veld als op de ringen, klaar om waar nodig snel hulp te bieden. Mocht je hulp nodig hebben, aarzel dan niet om een van onze stewards aan te spreken. Zij helpen je graag verder en wijzen je de weg naar de dichtstbijzijnde EHBO-post of roepen een mobiel team voor je op. 

Rondom het stadion | Officiële merchandise

Er wordt bij verschillende stands binnen en buiten de poorten van de ArenA officiële merchandise verkocht. Binnen vind je de kramen zowel op de ringen als achteraan op het veld.   

Rondom het stadion | Oordoppen

Oordoppen zijn te koop bij de (Alpine) gehoorbescherming verkooppunten in het stadion.

Rondom het stadion | verloren/gevonden voorwerpen

Tijdens het evenement gevonden voorwerpen worden door het beveiligingspersoneel na afloop van het evenement afgegeven bij de hoofdentree. Daarna worden binnen 36 uur alle gevonden voorwerpen op deze website geplaatst: https://ilost.co/nl/org/amsterdam-arena.

Rondom het stadion | Dak dicht

Tijdens concerten in de Johan Cruijff ArenA is het dak gesloten.  

Toegankelijkheid | Kijkplatform

Bij alle concerten in de Johan Cruijff ArenA zorgen we ervoor dat er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar zijn op het kijkplatform. Als je als bezoeker met een rolstoel komt en een begeleider meekomt, moet deze begeleider ook een ticket hebben voor dit platform. We bieden hiervoor speciale ‘Rolstoel- / begeleidersplaatsen’ tickets aan. 

Voor jouw veiligheid en in lijn met onze vergunningsvoorwaarden, hebben we twee specifieke locaties in de ArenA voor rolstoelgebruikers: het kijkplatform op de begane grond en een speciaal aangewezen gebied op niveau zes. Het is belangrijk om te weten dat vanwege brandveiligheidsredenen, het niet toegestaan is om met een rolstoel plaats te nemen op niet aangewezen locaties, zelfs niet met een geldig ticket voor één van de vloervakken. 

Als je al een rolstoel- en begeleidersticket hebt, is je plek op het kijkplatform gegarandeerd en hoef je geen verdere aanvragen te doen. Voor bezoekers met een reguliere staan- of zitplaats die deze willen omruilen voor een plek op het kijkplatform, kan er via Livecrowd een aanvraag ingediend worden. Houd er rekening mee dat plaatsen beperkt zijn en toegewezen worden op basis van beschikbaarheid, wat betekent dat niet alle aanvragen kunnen worden gehonoreerd.

Voor meer informatie over de toegankelijkheid van het stadion, bezoek de website van de Johan Cruijff ArenA. De toegankelijke toiletten zijn te vinden in Wang A. 

Toegankelijkheid | Roltrappen

De Johan Cruijff ArenA beschikt over roltrappen bij verschillende ingangen: hoofdingang E, ingangen A, C, G, J en M. 

Toegankelijkheid | Liften

Voor onze bezoekers die rolstoelgebonden zijn en tickets hebben voor de ringen, bieden we speciale toegang via Ingang H. Hier kun je gebruikmaken van de lift en word je begeleid naar een plek op de eerste ring aan de zuidzijde van het stadion, zodat je comfortabel van het concert kunt genieten. 

Als je slecht ter been bent en ook graag gebruik wilt maken van de lift, dan kun je hiervoor een aanvraag indienen via Livecrowd.  

Houd er rekening mee dat er tussen de lift en de vakken een paar treden zijn.  

Toegankelijkheid | Kolven

Voor moeders die tijdens hun bezoek aan de ArenA moeten kolven, bieden we een comfortabele oplossing bij de EHBO-posten.  

Houd er wel rekening mee dat EHBO- of spoedgevallen altijd voorrang hebben in deze ruimtes. Mocht de EHBO-post op dat moment vol zijn, dan staat het medisch team klaar om in overleg met jou naar een passende oplossing te zoeken. 

Vervoer

Het wordt aangeraden om met het openbaar vervoer naar het concert te gaan. Houd vooral op de dag van het concert rekening met grote (verkeers)drukte en andere evenementen in de omgeving van de ArenA. 

Vervoer | Met openbaar vervoer / trein

In de buurt van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand van het stadion. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op dit station. Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.   

Kijk op de NS website voor eventuele werkzaamheden op jouw traject. Plan je reis vooraf met de NS reisplanner op de website van de NS of in de NS app. Check ook vlak voor vertrek de reisplanner voor eventuele last minute wijzigingen of oponthoud.  

Ook met stads- en streekbussen is de Johan Cruijff ArenA te bereiken. Jouw route kun je plannen met de 9292 OV planner.   

Maak ook gebruik van de persoonlijke route- en reisplanner van de Johan Cruijff ArenA om op-maat reisadvies te ontvangen, hier staat de meest actuele en relevante informatie over reizen naar en van de Johan Cruijff ArenA: https://www.johancruijffarena.nl/naar-de-arena/naar-de-arena/

Vervoer | Met de auto en parkeren

Indien je toch met de auto reist, adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S112/Gooiseweg, vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam (Amsterdam RAI, Olympisch Stadion, P&R Noord) 

Via de website van de Johan Cruijff ArenA is het ook mogelijk om je autoreis te plannen en parkeerkaarten te reserveren: https://www.johancruijffarena.nl/naar-de-arena/naar-de-arena/ 

De Johan Cruijff ArenA ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en de ArenAPoort, omringd door de Rijkswegen A1, A2, A9 en A10. In verband met de drukte rondom evenementen is het advies om op tijd te komen en zoveel als mogelijk via de noord- oost of zuidzijde het gebied in te rijden, vermijd afrit 1 van de A2. Volg vervolgens ARENAPOORT en de aanwijzingen op de verkeersborden. Let op de matrixborden borden boven de weg en volg de aanwijzingen op van verkeersregelaars.  

Houd rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en files, zowel voor als na het concert. Kijk voor meer informatie over eventuele werkzaamheden op jouw route op vanAnaarBeter.nl.

Parkeren

Er zijn diverse parkeeraanbieders in het gebied, deze zijn middels diverse kanalen vooraf te reserveren: 

Er is een beperkt aantal parkeerkaarten voor het ArenA-gebied beschikbaar. Wacht niet te lang met het boeken van een ticket. 

Vervoer | Brengen en halen

Bij dit evenement zijn er zeer beperkte mogelijkheden tot Kiss & Ride. Hiervoor is geen speciale locatie beschikbaar. Voor het brengen en halen kun je gebruik maken van de verschillende parkeergarages in het gebied en het Meeting Point op het ArenA-park.  

In het ArenA-gebied geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd. Volg te allen tijden de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie. Denk aan je eigen veiligheid en die van anderen. Iemand wegbrengen? Parkeer je auto in één van de  parkeergarages tegen uurtarief en loop mee naar de Meeting Point. Daar spreek je ook weer af om opgehaald te worden. Na het wegbrengen vertrek je weer uit de parkeergarage. Iemand ophalen? Parkeer je auto in één van de parkeergarages tegen uurtarief of koop vooraf een parkeerkaart voor een van de parkeergarages. Dit zal waarschijnlijk niet dezelfde parkeergarage zijn als bij het wegbrengen. We raden je daarom aan dat je op tijd, voor 22:00 uur, naar het ArenA-gebied komt. Volg de aanwijzingen op de borden op de route en van de verkeersregelaars naar je parking. Nadat je geparkeerd hebt, ga je naar het Meeting Point op het ArenA-park om elkaar weer te treffen en loop je terug naar de auto om te vertrekken uit het gebied. 

Vervoer | Toegankelijk parkeerlocaties

Vrijwel alle parkeerplaatsen in het ArenA-gebied zijn open voor bezoekers die slecht ter been zijn en beschikken over een aantal gereserveerde plaatsen voor mindervaliden. De parkeerplaatsen zijn toegankelijk, mits gereserveerd, op vertoon van een Europese Gehandicaptenkaart. Parkeertickets kunnen ook van tevoren al worden aangeschaft op de website van Ticketmaster.  

Let op: Het wordt afgeraden om op P2 te parkeren. Tussen deze parkeergelegenheid en de Johan Cruijff ArenA bevindt zich namelijk een voetgangersbrug die niet rolstoeltoegankelijk is. 

Vervoer | Fiets, scooter of motor

Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA is het mogelijk om fietsen te stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein. Tijdens evenementen is het mogelijk hier de fiets of scooter tegen een gereduceerd tarief van €2,- te stallen. Motoren worden geadviseerd te parkeren op het trottoir nabij P6. 

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag