Powerwolf

Wolfsnächte Tour 2024
05 oktober 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Powerwolfband HS Credit Matteo Vdiva Fabbiani Small
Powerwolf - Wolfsnächte Tour 2024

De Duitse heavy metal sensatie bulkt van energie en mystiek. Ze staan bekend om hun krachtige, epische geluid doordrenkt met duistere en religieuze thema’s die je meeslepen in de geschiedenis en mythologie. Samen met gotische composities, teksten over Transsylvaanse weerwolf- en vampierlegendes en corpse-paint noemt Powerwolf hun shows een “heavy metal mass”. 

In het voorprogramma

Hammerfall, opgericht in 1993, is een Zweedse heavy metal band die zich sterk richt op thema’s als middeleeuwse strijd, heldendom en mythologie. De band brak in 1997 door met hun debuutalbum ‘Glory to the Brave’. Sindsdien heeft Hammerfall meerdere albums uitgebracht en talloze tournees gedaan over de hele wereld.

Wind Rose is een Italiaanse symfonische powermetalband met een maritiem thema, geïnspireerd op zeelegendes. De band is vooral bekend geworden door hun muziek geïnspireerd op het werk van J.R.R. Tolkien en hun cover van ‘Diggy Diggy Hole’ die in 2019 viral ging. Het genre wat ze spelen wordt ook wel ‘Dwarven Metal’ genoemd, omdat de mannen zich kleden als dwergen.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 5 oktober 2024 AFAS Live — Amsterdam 18:30 Koop kaarten
Powerwolfband HS Credit Matteo Vdiva Fabbiani Small

Powerwolf

Wolfsnächte Tour 2024

Support act Hammerfall en Opener Wind Rose

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 18:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.