Powerwolf

Wolfsnächte Tour 2024
05 oktober 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Powerwolfband2024 HS Credit VDPICTURES
Powerwolf - Wolfsnächte Tour 2024

De Duitse heavy metal sensatie bulkt van energie en mystiek. Ze staan bekend om hun krachtige, epische geluid doordrenkt met duistere en religieuze thema’s die je meeslepen in de geschiedenis en mythologie. Samen met gotische composities, teksten over Transsylvaanse weerwolf- en vampierlegendes en corpse-paint noemt Powerwolf hun shows een “heavy metal mass”. 

In het voorprogramma

Hammerfall, opgericht in 1993, is een Zweedse heavy metal band die zich sterk richt op thema’s als middeleeuwse strijd, heldendom en mythologie. De band brak in 1997 door met hun debuutalbum ‘Glory to the Brave’. Sindsdien heeft Hammerfall meerdere albums uitgebracht en talloze tournees gedaan over de hele wereld.

Wind Rose is een Italiaanse symfonische powermetalband met een maritiem thema, geïnspireerd op zeelegendes. De band is vooral bekend geworden door hun muziek geïnspireerd op het werk van J.R.R. Tolkien en hun cover van ‘Diggy Diggy Hole’ die in 2019 viral ging. Het genre wat ze spelen wordt ook wel ‘Dwarven Metal’ genoemd, omdat de mannen zich kleden als dwergen.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 5 oktober 2024 AFAS Live — Amsterdam 18:30 Koop kaarten
Powerwolfband2024 HS Credit VDPICTURES

Powerwolf

Wolfsnächte Tour 2024

Support act Hammerfall en Opener Wind Rose

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 18:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.