Queens Of The Stone Age

The End Is Nero Tour
04 november 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
Queens Of The Stone Age Mojo concert
Queens Of The Stone Age - The End Is Nero Tour

De uit Palm Desert afkomstige Queens Of The Stone Age hebben een indrukwekkende staat van dienst door hun stekelige en zompige sound, ijzersterke live-shows en legendarische albums, zoals ‘Songs For The Deaf’, ‘Lullabies To Paralyze’ en ‘…Like Clockwork’. 2023 staat in het teken van alweer het 8e album en dat gaat een mooi feest opleveren aldus QOTSA zelf: “In Times New Roman...’ is a party for the obscene and the clean, the outcasts and the weirdos, and anyone and everyone in between”. Queens Of The Stone Age stelde in 2017 de fundering van Ziggo Dome al eens op de proef met een explosieve en zinderende live-show. Op 4 november 2023 komen Josh Homme & co dat, met het nieuwe album onder de arm, nog eens dunnetjes overdoen!

In het voorprogramma

Alex Turner, Josh Homme en Dave Grohl zijn groot fan van The Chats en dat is niet voor niets! De 'shed-rockers' uit Aussie zijn niet vies van een portie punk vol ratelende baslijnen en agressieve drums.

Het Londense Deep Tan maakt atmosferische, catchy underground rock met een vleugje cynisme.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 4 november 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Queens Of The Stone Age Mojo concert

Queens Of The Stone Age

The End Is Nero Tour

The Chats en Deep Tan

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
47,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit concert gaat via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.