Rod Stewart

Live In Concert One Last Time
12 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Rod Stewart MOJO
Rod Stewart - Live In Concert One Last Time

Rod Stewart staat bekend om zijn rauwe, bluesy stem en uitbundige podiumpersoonlijkheid. Nadat hij deelnam aan verschillende groepen, brak hij in 1971 solo door met het album ‘Every Picture Tells A Story’. Met rock-, soul- en pophits als ‘Do Ya Think I’m Sexy?’, ‘Maggie May’ en ‘All For Love’ wist hij maar liefst 10 nummer één albums en 31 top-tien singles op zijn naam te zetten.

Kijk & luister

Rhythm of My Heart

Koop kaarten

woensdag 12 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Rod Stewart MOJO

Rod Stewart

Live In Concert One Last Time

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
67,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Alleen zitplaatsen

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop.