Sigur Rós

World Tour 2022

Dinsdag 1 november 2022

AFAS Live, Amsterdam

Het IJslandse Sigur Rós creëert met hun bijzondere geluid een waar muzieksprookje dat je meevoert naar de vergestrekte arctische toendra en schilderachtige vissersdorpjes aan een waterige horizon. De typerende sound wordt gekenmerkt door de droefheid in het falsetto stemgeluid van frontman Jónsi, gecombineerd met zijn iconische strijkstok waarmee hij over zijn gitaar raast. Met teksten in het "hopelandic" - een door Sigur Rós zelfverzonnen taal - neemt de band je mee naar een wereld waarvan je niet eens wist dat 'ie bestond.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

dPqSJdLCp1M
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX52o4lyysLgf?si=1d1499f35c6146e6

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 01 nov 2022

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Sigur Ros

   Kaarten
   vanaf

   50,40

  • Sigur Rós

   World Tour 2022

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3