SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators

The River is Rising - Rest of the World Tour '24
09 april 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
slash
SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators - The River is Rising - Rest of the World Tour '24

Zet rockiconen SLASH en Myles Kennedy bij elkaar en je krijgt hét ultieme recept voor een avond vol stevige gitaarriffs en tijdloze rocksongs. Samen met The Conspirators zorgen Slash en Kennedy voor een dampend en stomend lesje rockgeschiedenis én laten ze uiteraard werk horen van het nieuwe album ‘4’.

In het voorprogramma

Mammoth WVH is het project van Wolfgang van Halen, zoon van gitarist Eddie van Halen. Deze multi-instrumentalist heeft inmiddels twee albums uitgebracht die vol staan met nummers waarin elementen van metal, grunge, alternatieve en hardrock worden gecombineerd met gevoelige teksten tot indrukwekkende nummers. Van pittige rockriffs tot intieme ballads; zijn muziek overstijgt genres.

Koop kaarten

dinsdag 9 april 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
slash

SLASH feat. Myles Kennedy & The Conspirators

The River is Rising - Rest of the World Tour '24

Met special guest Mammoth WVH

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Kijk & luister

The River Is Rising

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.