Sum 41

Tour of the Setting Sum
21 oktober 2024 - MAINSTAGE Brabanthallen — 's-Hertogenbosch
Sum 41 Concert MOJO
Sum 41 - Tour of the Setting Sum

Sum 41 was altijd al een buitenbeentje. Het kon ze niks schelen en ze probeerden er ook niet bij te horen. In plaats daarvan begonnen ze met een kenmerkende stijl, onderbroken door poppunk-meezingers en hard-hittende heavy metal-vaardigheden. Als gevolg daarvan hebben ze een ongeëvenaarde schaduw geworpen over de populaire cultuur, met hits als 'In Too Deep', 'Still Waiting' en 'Fat Lip'.

Kijk & luister

Dopamine

Koop kaarten

maandag 21 oktober 2024 Brabanthallen — 's-Hertogenbosch 20:00 Koop kaarten
Sum 41 Concert MOJO

Sum 41

Tour of the Setting Sum

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Eten & drinken
MAINSTAGE verkoopt heerlijke hapjes en heeft voldoende drank opties om te nuttigen voor, tijdens en na de show vanaf het moment dat de foyer open gaat. Dineren niet mogelijk bij MAINSTAGE.
Toegankelijkheid
MAINSTAGE is goed toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn parkeerplekken dichtbij de ingang gereserveerd. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.