Tenacious D

Spicy Meatball Tour

woensdag 14 juni 2023

Rotterdam Ahoy

Live vermengt 'The Greatest Band In The World' zijn melige rockmuziek, inclusief metalclichés en de juiste rockposes, met humoristisch acteerwerk. Laten JB en KG Rotterdam Ahoy in post-apocalyptische staat achter, net zoals ze dat in 2020 met Ziggo Dome deden? Oh for sure! Dat kan ook niet anders met meebrul-classics als 'Tribute', 'Kickapoo' en 'The Metal'.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

4JwBpUzxmXU
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO16zOW4?si=333bb2a7e92b4acb

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 14 jun 2023

  20:00

  Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • Tenacious D

   Kaarten
   vanaf

   43,68

  • Tenacious D

   Spicy Meatball Tour

   Aanvang: 20:00

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Er geldt een ticketlimiet van 4 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
KINK

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3