The Black Crowes

Happiness Bastards Tour
22 mei 2024 - AFAS Live — Amsterdam
The Black Crowes Press Photo
The Black Crowes - Happiness Bastards Tour

In de muziek van The Black Crowes echoën subtiel hun voorbeelden Guns N’ Roses, R.E.M. en The Rolling Stones. Invloeden uit het werk van deze artiesten worden gecombineerd met blues, branie en niets meer dan rock ’n roll zonder opsmuk. Het resultaat is een ijzersterk repertoire waarmee de band al meer dan 30 jaar een vaste waarde in de hard rockscene is. Bovendien brengt de band nieuw werk mee: dit jaar komt 'Happiness Bastards' uit, het eerste album van The Black Crowes in 15 jaar!

In het voorprogramma

Met Jim Jones All Stars brengt Jim Jones de onvervalste en rauwe Amerikaanse ‘Rhythm and Blues’ naar Nederland. Jones verwierf eerder bekendheid met Thee Hypnotics en The Jim Jones Revue en is terug in een nieuwe bandsamenstelling inclusief volledige blaassectie. Hun meest recente album ‘Ain’t No Peril’ vangt perfect het gevoel en het geluid van de opnamesessies voor dit album in de buurt van de iconische Missisipi River.

Kijk & luister

Koop kaarten

woensdag 22 mei 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
The Black Crowes Press Photo

The Black Crowes

Happiness Bastards Tour

Support act Jim Jones All Stars

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
84,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.