The National

29 september 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
The National

Als geen ander weet het Amerikaanse The National melancholie te verwoorden in donkere en breekbare liedjes vol bombastische uitspattingen. De crooner-achtige bariton van zanger Matt Berninger wordt ondersteund door de rijke arrangementen van de Dessner tweeling en de strakke ritmesecties van de Devendorf broers; al negen albums lang vormt het dé gouden succesformule van de band. Met de nieuwe platen 'First Two Pages Of Frankenstein' en het pas verschenen 'Laugh Track' komen de "sad dads" van de indierock voor het eerst naar Ziggo Dome!

In het voorprogramma

De Amerikaanse songwriter Bartees Strange vergezelt The National op hun tournee met zijn glimmende indie electronica, alt-rock en folk. Zelf is hij groot fan van The National, twee jaar geleden nam hij namelijk nog een EP op met covers van de band; waarin hij zijn eigen draai aan hun muziek gaf.

Tijdschema

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act Bartees Strange

  19:30

 • The National

  20:45

 • Verwacht einde

  23:00

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Nieuws

19 september 2023
Extra tickets vrijgekomen

Er zijn extra kaarten (met mogelijk beperkt zicht) beschikbaar gekomen voor het concert van The National op 29 september 2023 in Ziggo Dome. Wees er snel bij, tickets zijn direct verkrijgbaar via Ticketmaster.

17 augustus 2023
Twee nieuwe singles

Surprise! The National verrast deze ochtend haar fans met niet één, maar maar liefst twee gloednieuwe singles. Op 'Space Invader' en 'Alphabet City' laat de band hun karakteristieke indierock geluid horen. 

30 april 2023
Nieuw album 'First Two Pages of Frankenstein' uit
De "sad dads" van The National zijn terug met het negende album 'First Two Pages of Frankenstein'. Op de nieuwe plaat zet de band hun melancholische indiesound voort, met wat hulp van Sufjan Stevens, Taylor Swift en Phoebe Bridgers. Luister de plaat hier

Koop kaarten

vrijdag 29 september 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
The National (55692)

The National

Special guest Bartees Strange

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.

Kijk & luister