The Script

Satellites World Tour
06 december 2024 - Ahoy — Rotterdam
The Script Satellites World Tour
The Script - Satellites World Tour

Met een lange lijst monsterhits als ‘Hall Of Fame’, ‘Breakeven’ en ‘Superheroes’ verovert The Script binnen no-time een prominente plek in de hitlijsten. De Ierse poprockband weet met hun energieke muziek en catchy ritmes al ruim 15 jaar publiek op grote podia over de hele wereld te boeien. Met hun nieuwste ‘The Satellites World Tour’ zet de band de volgende stap met een show vol zowel hun grootste hits, als nieuw werk van hun opbeurende nieuwe album ‘Satellites’, waarmee The Script hun sound weet te blijven ontwikkelen.

In het voorprogramma

De Britse singer-songwriter Tom Walker brak in 2018 internationaal door met zijn single ‘Leave A Light On’, waarna zijn geprezen debuutalbum ‘What a Time to Be Alive’ volgde. Met teksten vol passie en ziel weet hij het publiek te raken, tijdens zowel zijn eigen shows als voorprogramma van bekende artiesten als George Ezra en Jake Bugg.

Kijk & luister

The Script - Hall of Fame (Official Video) ft. will.i.am

Koop kaarten

vrijdag 6 december 2024 Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
The Script Satellites World Tour

The Script

Satellites World Tour

Very special guest Tom Walker

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

Kom je met de trein? Reis dan naar Rotterdam Centraal en stap daar eenvoudig over op de metro naar Rotterdam Ahoy, halte Zuidplein. Rotterdam Ahoy is ook uitstekend te bereiken met de metro en verschillende RET, Connexxion en Arriva buslijnen.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €19,- per auto per dag. Het wordt gezellig druk, dus wil je tijdens je bezoek verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan de parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven dat het terrein vol is, heb je te allen tijde toegang. Bij het uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Woon je in Rotterdam? Rotterdam Ahoy is gemakkelijk met de fiets te bereiken. 

Op een deelfiets of deelscooter naar je favo event? No problem. Check rotterdam.nl/deelvervoer!

Parkeren van je fiets of scooter kun je in de (onbewaakte) fietsenstalling aan de voorzijde van Ahoy.

In de zaal

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.