TOOL

27 mei 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
TOOL Mojo Site Uitgebreid

Als heer en meester van de progressieve metal en psychedelische rock heeft TOOL een trouwe wereldwijde aanhang vergaard met albums als 'Lateralus' en 'Fear Inoculum'. Met invloeden uit alternative, art rock en industrial, heeft TOOL een genre gecreëerd waarbij elk nummer als een kunstwerk op zichzelf kan worden beschouwd. Met hun kenmerkende geluid, bestaande uit meeslepende gitaarriffs, krachtige drums en de onmiskenbare stem van Maynard James Keenan, belooft TOOL ook dit keer weer Ziggo Dome omver te blazen met een meesterlijk liveoptreden.

In het voorprogramma

De Amerikaanse post-hardcoreband Night Verses reist met TOOL mee als support act tijdens hun Europese tour. Night Verses creëert een sonische ervaring die balanceert tussen intense post-rock en meeslepende ambient. Hun nummers zitten vol gelaagde gitaarstructuren en krachtige drumritmes.

Kijk & luister

Koop kaarten

maandag 27 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
TOOL

TOOL

Support act Night Verses

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
117,04 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht. Voor dit concert zijn enkel zitplaatsen te koop. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Alleen zitplaatsen

Voor dit concert zijn enkel zitplaatsen te koop.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.