TOOL

Donderdag 19 mei 2022

Ziggo Dome, Amsterdam

Het is twee jaar geleden dat de progmetalgoden van TOOL hun vijfde studioalbum 'Fear Inoculum' uitbrachten na vele verwachtingsvolle jaren. Fans in Europa krijgen nu eindelijk de kans de nummers van de succesvolle plaat live te horen! Drummer Danny Carey zegt over de tournee: “It is with great pleasure I get to announce our return to the road. These past 18 months have been trying to say the least but from great trials come great lessons and great rewards. We are genuinely looking forward to sharing them with you.”

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

nspxAG12Cpc
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX0GDEVNHvE3h?si=9f21250c5dcb44c9

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 19 mei 2022

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • TOOL

   Kaarten
   vanaf

   94,8

  • TOOL

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Maximaal 6 tickets per persoon. Kaarten worden uitgegeven als mobiele tickets: klik op lees meer voor details.

   Lees meer

   Kaarten

   Om het doorverkopen van tickets te minimaliseren, worden tickets voor deze show met een maximum van 6 tickets per persoon verkocht. Indien er meer dan 6 kaarten per persoon zijn gekocht, worden de extra gekochte kaarten ongeldig gemaakt. Kaarten verkregen via handelaren worden ook ongeldig gemaakt.

   Wat zijn Mobiele Tickets?
   Mobiele Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Dat betekent dat je geen van de tickets kunt overdragen aan anderen. Heb je voor meer mensen tickets in jouw account, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we namelijk vanaf jouw telefoon alle tickets tegelijk.
   Lees hier meer over mobiele tickets: www.ticketmaster.nl/mobiele-tickets

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
KINK

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3