TWENTY ØNE PILØTS

THE BANDITØ TØUR

dinsdag 12 maart 2019

Ziggo Dome, Amsterdam

Een aanstekelijke mix pop- en indierocksongs met hiphop- en reggae-invloeden: frontman en toetsenist Tyler Joseph en drummer Josh Dun schudden werkelijk álle muzikale genres uit hun mouwen. In rap tempo schreven ze de meest catchy hits zoals ‘Stressed Out’ en ‘Heathens’, die hen al meerdere malen naar Nederland brachten voor uiterst energieke live shows. Voor 2019 mogen de Amerikanen de Amsterdamse Ziggo Dome aan de lijst toeschrijven, waar ze ook ongetwijfeld weer een knaller van een optreden gaan neerzetten!

Er loopt via de website van TWENTY ØNE PILØTS een presale van 17 juli 10.00 uur tot 19 juli 22.00 uur voor dit concert. Registratie voor deze presale is inmiddels helaas gesloten.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

0KEwQEBEvIU
spotify:album:3cQO7jp5S9qLBoIVtbkSM1

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 12 mrt 2019

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • TWENTY ONE PILOTS

   Kaarten
   vanaf

   34,-

  • TWENTY ØNE PILØTS

   THE BANDITØ TØUR

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Verkoop start op 20 juli om 10:00

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?