Club Love Affair

03 augustus 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Club Love Affair MOJO

Club Love Affair is de grootste queer clubavond tijdens de Amsterdam Pride en brengt een spectaculaire line-up naar de hoofdstad op de dag van de beroemde Canal Pride. Club Love Affair is meer dan een feest: het evenement dient als een platform voor inclusiviteit, diversiteit en pure zelfexpressie. De line-up voor de eerste editie bestaat uit een indrukwekkende lijst (inter)nationale artiesten en DJ's, waaronder Cece Penison, Jake Shears, Jessie Ware en Todrick Hall. De avond wordt gehost door Envy Peru en Bob The Drag Queen.

Jessie Ware - CeCe Peniston - Todrick Hall - Jake Shears - ChelseaBoy - House of Vineyard - Darling Peter - Andrew Sylveste - Keta Minaj - My Li'l Puny - Berget Lewis - Jordan Roy - April Darby - Ma'Ma Queen - Amber Vinyard - Rosee-Shenee Plastique

Koop kaarten

zaterdag 3 augustus 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Club Love Affair MOJO

Club Love Affair

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
66,08 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Voor Club Love Affair wordt gewerkt met een “Early bird” systeem, dat betekent dat hoe eerder jij je ticket koopt, des te gunstiger deze geprijsd is. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tickets | Wat is het Early Bird systeem?

Voor Club Love Affair wordt gewerkt met een “Early bird” systeem, dat betekent dat hoe eerder jij je ticket koopt, des te gunstiger deze geprijsd is.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.