De Grote Schijn

16 oktober t/m 1 november 2020

Kralingse Bos, Rotterdam | nieuwe show

Park Zypendaal, Arnhem

Ervaar De Grote Schijn: een unieke belevenis waarbij door middel van licht, geluid en geuren alle ogen, oren en neuzen op avontuur gaan. Alsof het bos bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing: bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor. Beleef een lichtshow die zorgt voor verwondering!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • DGS

   Kaarten
   vanaf

   17,15

  • De Grote Schijn

   https://www.degroteschijn.nl
  • Kaarten

   Vanaf prijs voor een toegangskaart voor volwassenen. Klik door een keuze te maken uit stad, tickettype en tijdslot.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten zijn vastgesteld per tickettype. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3