De Grote Schijn

14 t/m 31 oktober 2021 | Kralingse Bos, Rotterdam | NIEUWE SHOW

21 t/m 31 oktober 2021 | Park Zypendaal, Arnhem

Rotterdam en Arnhem zijn tijdens de herfstvakantie gastheer voor de zinnenprikkelende tocht door het donker. Het park komt tijdens De Grote Schijn helemaal tot leven. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. De natuur speelt de hoofdrol met het park als natuurlijk decor. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Ook in 2021 brengt De Grote Schijn een vernieuwend verhaal zonder woorden. Laat je tijdens dit omni-zintuigelijk spektakel meevoeren langs een ruim 2 kilometer lange wandelroute vol indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen. Een unieke belevenis voor jong en oud.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • DGS

   Kaarten
   vanaf

   17,25

  • De Grote Schijn

   https://www.degroteschijn.nl
  • Kaarten

   Vanaf prijs voor een toegangskaart voor volwassenen. Klik door om alle tickettypen en toegangsblokken te zien.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten zijn vastgesteld per tickettype. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3