The FRIENDS™ Experience

The One in Amsterdam
Vanaf 1 september 2023 - NDSM Terrein — Amsterdam
SOCIAL MEDIA Twitter 1600 X 900 Px
The FRIENDS™ Experience - The One in Amsterdam

Stap in de wereld van de hitserie FRIENDS™ zoals nooit tevoren op de interactieve nagebouwde set, met de appartementen van Joey en Chandler en Monica en Rachel, en Central Perk. Dit is je kans om plaats te nemen op de beroemde bank in Central Perk, een kijkje te nemen in de brandschone keuken van Monica en alles te weten te komen over jouw favoriete zes FRIENDS™. Waren Ross en Rachel echt on a break? Zijn Chandler en Joey's stoelen echt zo comfortabel als ze eruit zien? Kon de bank van Ross echt niet de trap op getild worden en waar in Central Perk kun je het beste zitten om Phoebe te zien zingen?

Koop kaarten

vanaf 1 september 2023 NDSM-werf — Amsterdam Koop kaarten
SOCIAL MEDIA Twitter 1600 X 900 Px

The FRIENDS™ Experience

The One in Amsterdam

Tt. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Prijs nog niet bekend
22,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Vanaf prijs voor een toegangskaart voor volwassenen. De prijs kan variëren op piekmomenten en -data. Klik door om alle tickettypen en toegangsblokken te zien. Kaartprijs inclusief servicekosten.
Friends Experience Marketing 023
Friends Experience Marketing 034
Friends Experience Marketing 002
Friends Experience Marketing 007
Friends Experience Marketing 018
Friends Experience Marketing 016
Friends Experience Marketing 030
Friends Experience Marketing 008

Belangrijke info

Hoe lang duurt een bezoek aan The FRIENDS™ Experience?

The FRIENDS™ Experience: The One in Amsterdam duurt ongeveer 1 uur om doorheen te wandelen van begin tot eind. 

Hoe kom ik bij The FRIENDS™ Experience?

The FRIENDS™ Experience is gevestigd op het NDSM-terrein in Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal is deze locatie bereikbaar via de gratis veerboot F4 die tijdens spitsuren om het kwartier vertrekt. Buiten spitsuren vaart de veerboot om het halfuur. Ook is het mogelijk om per bus het terrein te bereiken. De volgende buslijnen stoppen op het NDSM-terrein: 315, 35, 36, 391 en 394. Ook stopt metrolijn 52 in de buurt. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het NDSM-terrein tegen een tarief van €1,40 per uur.

PLAN JE BEZOEK

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Alle veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen over dit evenement vind je op de website van The FRIENDS™ Experience.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op