Jimmy Carr

Terribly Funny 2.0
22 september 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Jimmycarr2023
Jimmy Carr - Terribly Funny 2.0

Een optreden van Jimmy Carr is niet voor tere zieltjes: geen grap is te grof en niets gaat te ver. In zijn spervuur van briljante oneliners en korte verhalen heeft Jimmy Carr lak aan politieke correctheid: zijn enige doel is om de mensen aan het lachen te maken. Bovendien is Jimmy Carr een meester als het gaat om publieksparticipatie. Op zijn geheel eigen droogkomische toon zet hij hecklers keihard op hun plek.

Met zijn splinternieuwe show Terribly Funny zal Carr de zalen doen schudden van het lachen met zijn kenmerkende lekker grove humor.

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Jimmy Carr

  20:00

 • Pauze

  21:05

 • Jimmy Carr (vervolg)

  21:25

 • Verwacht einde

  22:15

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

vrijdag 22 september 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Jimmycarr2023

Jimmy Carr

Terribly Funny 2.0

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Show updates

07 september 2022
Jimmy Carr ook te zien in RTM Stage

Jimmy Carr staat mijn zijn 'Terribly Funny 2.0' tour ook in RTM Stage in Rotterdam. Kijk voor meer info en kaarten op mojo.nl/jimmycarr.

KIJK

Making People Laugh (full show)