Jonathan Van Ness

Fun & Slutty With Jonathan Van Ness
07 juni 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Jonathan van Ness show Mojo
Jonathan Van Ness - Fun & Slutty With Jonathan Van Ness

De Amerikaanse tv-presentator, comedian, podcaster, auteur en hairstylist van de sterren komt met zijn nieuwste comedyshow voor het eerst naar Nederland! De Emmy-winnende 'Queer Eye'-ster staat bekend als fanatiek supporter van de LBGTQ+ community, spreekt zich uit tegen pesten en de stigma’s van HIV, en pleit voor seksuele gezondheid. Ook gebruikt hij zijn platform om verandering en zelf-liefde te promoten. Een unieke kans om deze levende legende te zien schitteren!

 

Leeftijdsrestrictie: 16+

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act Lara Ricote

  19:40

 • Pauze

  20:00

 • Jonathan van Ness

  20:20

 • Verwacht einde

  21:30

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

woensdag 7 juni 2023 AFAS Live — Amsterdam 19:40 Koop kaarten
Jonathan van Ness show Mojo

Jonathan Van Ness

Fun & Slutty With Jonathan Van Ness

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 19:40

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
40,32 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

KIJK

Queer Eye's Jonathan Van Ness In Conversation