Michael Flatley's Lord Of The Dance

10 oktober 2023 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
Lord Of The Dance Mojo
Michael Flatley's Lord Of The Dance

Al ruim 25 jaar weet Michael Flatley's Lord Of The Dance iedere zaal verwonderd achter te laten met een unieke combinatie van energieke Ierse dans, originele muziek, meeslepende storytelling en state-of-the-art theatrale effecten. Verwacht wederom een spectaculaire enscenering vol sensatie, uitbundige kostuums en verbazingwekkende choreografie.

Kijk

Koop kaarten

dinsdag 10 oktober 2023 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Lord Of The Dance Mojo 2

Michael Flatley's Lord Of The Dance

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
54,88 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Show updates

27 februari 2023
Michael Flatley's Lord Of The Dance ook te zien in Chassé Theater en RAI

Michael Flatley's Lord Of The Dance keert terug naar Nederland en strijkt naast in RTM Stage ook neer in Chassé Theater, Breda op 11 oktober 2023 en RAI, Amsterdam op 12 oktober 2023.

 

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.