Nimesh Patel

Fast & Loose Tour
18 juni 2024 - Boom Chicago — Amsterdam
Nimesh Patel Fast & Loose Tour
Nimesh Patel - Fast & Loose Tour

Op basis van een flinke dosis levenservaringen en een onuitputtelijke creativiteit gaat Nimesh Patel elke situatie of elk maatschappelijk thema op het scherpst van de humoristische snede te lijf. Zijn unieke talent bleef niet lang onopgemerkt, Nimesh schreef onder andere voor de wereldberoemde show ‘Saturday Night Live’, en voor ‘White House Correspondents Dinner’. Met zijn Fast & Loose Tour komt de Amerikaanse komiek voor de eerste keer naar Nederland en heeft hij alles in huis voor een geweldige avond: hij verrast, vermaakt en gaat geen onderwerp of thema uit de weg.

KIJK

Koop kaarten

dinsdag 18 juni 2024 Boom Chicago — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Nimesh Patel Fast & Loose Tour

Nimesh Patel

Fast & Loose Tour

Rozengracht 117, 1016 LV Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
28,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van Boom Chicago kun je op verschillende plaatsen parkeren. Het makkelijkste is om te parkeren in Europarking aan de Marnixstraat, dit is vijf minuten lopen naar de zaal.
Openbaar vervoer
Boom Chicago is op loopafstand van diverse tramhaltes. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.