Riverdance

4 + 5 november 2024 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
Riverdance Press Release Photo

Het Ierse dansgezelschap Riverdance begon in 1994 als pauze-act bij het Eurovisie Songfestival. Hierna volgden talloze successen waaronder uitverkochte tours, optreden voor Queen Elizabeth en een Grammy voor een album met hun showmuziek. 30 jaar later staan hun producties nog steeds garant voor een prachtig programma vol Ierse traditionele dans, muziek en gedetailleerde kostuums en decor. 

KIJK

Koop kaarten

maandag 4 november 2024 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Riverdance Press Release Photo

Riverdance

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
60,48 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.
dinsdag 5 november 2024 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Riverdance Press Release Photo

Riverdance

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
60,48 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Show updates

17 juli 2024
Extra show op 5 november
Het Ierse dansfenomeen Riverdance komt op dinsdag 5 november naar RTM Stage, Rotterdam Ahoy voor een extra show. Eerder werd al een show op maandag 4 november aangekondigd. De kaartverkoop voor de extra show is direct gestart via Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
TASSENBELEID & LOCKERS
Maak tegen betaling gebruik van een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.