Comedy Stop Haarlem presents The Comedy Store Gala Night

14 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Comedy store show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents The Comedy Store Gala Night

Op donderdag 14 september vindt er een speciale gala-avond plaats, gecureerd door de wereldberoemde club Comedy Store in Londen. Tijdens deze speciale show zullen meerdere comedians hun opwachting maken; op het programma staan Fern Brady, Finlay Christie en Lily Phillips. The Comedy Store brengt je "The Best In Stand Up" van over de hele wereld, met de meest vernieuwende namen in het hedendaagse comedy circuit.

KIJK

Koop kaarten

donderdag 14 september 2023 Patronaat — Haarlem 20:00 Koop kaarten

Comedy Stop Haarlem presents The Comedy Store Gala Night

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
22,50 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.