Sepulfest

03 november 2024 - MAINSTAGE Brabanthallen — 's-Hertogenbosch
Sepulfest 16X9 No Text

Met eigen festival Sepulfest neemt metalgrootheid Sepultura na een roemrijke carrière van vier decennia definitief afscheid van de Nederlandse fans. Naast de eigen headline-act nodigt de toonzettende band ook de volgende bands uit voor een keihard programma in MAINSTAGE Brabanthallen: Jinjer, Obituary, Gatecreeper, Jesus Piece, 200 Stab Wounds, en Enforced.

Sepultura - Obituary - Jinjer - Jesus Piece - Gatecreeper - 200 Stab Wounds - Enforced

Luister & ontdek

KOOP KAARTEN

zondag 3 november 2024 Brabanthallen — 's-Hertogenbosch 14:00 Koop kaarten
Sepulfest 16X9

Sepulfest

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch
Aanvang: 14:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
58,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

MAINSTAGE bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Je dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten zie je de hoofdingang van MAINSTAGE.

Vervoer | Met de auto en parkeren

MAINSTAGE is uitstekend bereikbaar met de auto, vlakbij de A2, A59 en A65. Het navigatieadres van MAINSTAGE is Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's Hertogenbosch.

Om jouw bezoek aan MAINSTAGE soepel te laten verlopen kun je vooraf via deze link een parkeerkaart kopen. Hierdoor hoef je op locatie niet in de rij te staan bij de parkeerautomaat.

Volg altijd de bebording als je aan komt rijden voor een evenement. Je dient daarnaast het parkeerterrein uiterlijk 1 uur na de eindtijd van de show te verlaten, daarna wordt het parkeerterrein afgesloten. 

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit de buurt van MAINSTAGE? De locatie is uitstekend per fiets te bereiken. Links van de ingang van MAINSTAGE is er een fietsenstalling aanwezig.

Plan vooruit

Eten & drinken
MAINSTAGE verkoopt heerlijke hapjes en heeft voldoende drank opties om te nuttigen voor, tijdens en na de show vanaf het moment dat de foyer open gaat. Dineren niet mogelijk bij MAINSTAGE.
Toegankelijkheid
MAINSTAGE is goed toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Er zijn parkeerplekken dichtbij de ingang gereserveerd. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar.