Stadspark Live

Zaterdag 22 juni 2019

Stadspark Groningen

Eén podium, zes populaire acts, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten: een gloednieuw evenement om je vingers bij af te likken!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Line up

 • Sting
 • Anouk
 • The Specials
 • Tom Odell
 • Ronnie Flex & Deuxperience
 • Daniel Lohues
 • Arjen Lubach
 • Alex Ploeg
 • Bert Visscher

Bekijk alle arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Stadspark Groningen

Het festivalterrein is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. In verband met het milieu en beperkte parkeerplaatsen adviseren wij om met de trein te komen. Meer informatie over parkeren volgt binnenkort op stadsparklive.nl/info

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Kijk op ns.nl of 9292.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf het centraal station loop je in ca. 20 minuten naar de drafbaan. Plan ook alvast de terugreis: de laatste treinen rijden namelijk niet overal meer naar toe.

9292.nl

Koop kaarten

  • Stadspark Live

   Kaarten
   vanaf

   55,44

  • Stadspark Live

   www.stadsparklive.nl

   Stadspark Groningen

   Concourslaan 1, Groningen

   Plan je route
  • Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.nl

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12 procent van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

   o.a. naar binnen zonder rijen en toegang tot het VIP deck

   UITVERKOCHT

   Lees meer

   Ticket de Luxe

   Met een Ticket de Luxe krijg je toegang tot Stadspark Live via een aparte entree, je kunt dus naar binnen zonder rijen. Je kunt gebruik maken van parkeergelegenheid in nabijheid van het stadspark (1 per 2 personen), je krijgt toegang tot het VIP viewing deck met zicht op hoofdpodium en een area waar je onbeperkt dranken (bier, wijn, fris, koffie en thee) en diverse lekkere happen (bereid door een chef kok) kunt krijgen.

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3