Hanneke de Jonge

Hanneke de Jonge

Mail Hanneke
“Hiphop is mijn ding, ik hou van de muziek, de scene, de vibe en alles wat daarbij komt kijken”
Hanneke (2)

Van jongs af aan hield Hanneke zich bezig met het organiseren van muziekevenementen: ze organiseerde school- en introductiefeesten, avonden in  lokale podia, werkte bij een lokaal radioprogramma, runde een muziekwebsite en ging naar talloze optredens en festivals.

Na een stage bij de Popunie bleef ze daar hangen en organiseerde er onder meer een muziekcompetitie- en muzikantendag voor jongeren. Ook was Hanneke vrijwilliger bij Poppodium Waterfront in Rotterdam, waar ze zich al snel ontfermde over de hiphop-avonden.

Bij MOJO begon ze in 2007 als assistente bij North Sea Jazz en richtte enkele jaren later haar eigen bedrijf op, waar ze (tour)management deed en samenwerkte met onder meer Typhoon en Ronnie Flex. Hiphop is écht haar genre, weet ze inmiddels: “Ik hou van de muziek, de scene, de vibe en alles wat daarbij komt kijken.” Vanaf 2015 werd ze fulltime MOJO-medewerker; eerst als assistent van Maarten van Vugt, maar sinds 2019 bouwt ze als boeker met enthousiasme en passie aan de carrières van Nederlandse hiphopartiesten. 

"Stormzy in de AFAS Live"

Concert dat indruk maakte

Assistent: Dries Verbeeck
Artiesten: ADF Samski, Black Acid, Boef, Brunzyn, CHO, Claude, Dave Budha, Jairzinho, Joshua J, Josylvio, Kevin, KM, Numidia, Roets, Romy Dya, Sevn Alias, sor. 

Mail Hanneke