Jarn van Strijen

Jarn van Strijen

Mail Jarn
Na zijn stage bij Lowlands solliciteerde Jarn met succes op een vacature als boeker.
Jarn Foto

Niet gek gedaan: boeker zijn bij MOJO is Jarns allereerste echte baan. Tijdens zijn studie Bestuurskunde merkte hij dat hij het veel leuker vond bezig te zijn met de organiserende kant van optredens, wat hij deed bij zijn studentenvereniging.

Om de muziekindustrie in te kunnen komen, ging hij na zijn master door met Music Management,  scoorde een stage bij Lowlands en solliciteerde een jaar daarna met succes op een vacature voor boeker. Enige ervaring in die richting deed hij ervoor al op toen hij betrokken was bij een klein boekingskantoor.

Net zoals zijn persoonlijke muzieksmaken flink uiteenlopen, boekt Jarn een grote variëteit aan acts, van indierock tot singer-songwriters en van hiphop tot metal. Zijn aanpak is wél eenduidig: “Open en sociaal, bouwend aan langdurige relaties. Daarom ga ik ook veel op locatie langs. En, belangrijk: probeer er vooral voor te zorgen dat alle partijen tevreden zijn.”

“Eén kiezen is onmogelijk. Roger Waters’ The Wall (2013) was een geweldige productie, het afscheidsconcert van Opgezwolle in de Melkweg (2007) was een gekkenhuis, maar ook een band als Isle of Man in de Q-bus was dusdanig intens dat het lang bijblijft.”

Concert dat indruk maakte

Assistent: Puck Stoelinga
Artiesten: o.a. Nothing But Thieves, Oscar and the Wolf, IDLES, Wet Leg, Tove Lo, Courtney Barnett, DMA’s, bazart, ho99o9, MY BABY, Ramkot, cavetown, PUP, Deadletter 
Festivals: Lowlands en Pinkpop

Mail Jarn