Jeps Salfischberger

Jeps Salfischberger

Mail Jeps
Een echte boekingstijger die alles boekt van hip hop/rap tot metal/hardcore/punk en zelfs standup comedy.
Jeps (1)

Hij begon als concertposterplakker, platenhoes ontwerper, muzikant, regelde zelf de boekingen voor zijn bandje Brotherhood Foundation en had in die hoedanigheid al regelmatig contact met MOJO.

“Mijn band speelde in de jaren negentig op Pinkpop, Lowlands, Dynamo Open Air, Paaspop… Van daaruit ben ik verder gegaan als boeker.” Hij kreeg zelfs zijn eigen boekingskantoor, The Book King, waar hij nog steeds zijn gelijknamige bijnaam aan te danken heeft. Want, zegt Jeps: “Ik ben een echte boekingstijger”.

Via freelance opdrachten kwam hij in 2000 bij MOJO in dienst en werd in 2014 zelfs senior boeker. Zijn passie is duidelijk: “Ik boek vanuit liefde voor de muziek. Dat kan variëren van metal/hardcore/punk tot hiphop/rap en een heleboel internationale standup comedy. Ik hou van eigenwijze artiesten, misschien omdat ik zelf ook zo ben. Als boeker ben ik een combinatie van een pitbull en een spons: ik bijt mij vast in de dingen waarin ik geloof en ik absorbeer zo veel mogelijk informatie waar ik wat aan heb. Ik hou van mijn werk, al 20 jaar.”

“Nine Inch Nails op Lowlands 2013. Wat daar gebeurde met visuals en show was ongekend.”

Concert dat indruk maakte

Assistent: Cindy Matthijssen & Quirina Geijsen
Artiesten: o.a., 30 Seconds To Mars, 68, Alestorm, Bring Me The Horizon, Chance The Rapper, Dropkick Murphys, Epica, Flogging Molly, Ghostemane, Hollywood Undead, In Flames, Jimmy Carr, Kasabian, Lamb Of God, Mark Lanegan Band, Nine Inch Nails, Opeth, Paramore, Queens Of The Stone Age, Ricky Gervais, Sabaton, Twenty One Pilots, Underoath, Vince Staples, Wanda Sykes, Xandria, YBN Cordae en Zebrahead en vele anderen.
Festivals: Jera On Air, Lowlands, Paaspop, Pinkpop, Rolling Loud Rotterdam

Mail Jeps