Pim van Dinther

Pim van Dinther

Mail Pim
Pim boekt zowel Nederlandse als internationale acts. Pim houdt zich voornamelijk bezig met popmuziek, maar dan wel graag ‘van links naar rechts en alles daartussenin’.
Pim Van Dinther (1)

De liefde voor muziek zat er bij Pim vroeg in: als tiener trok hij elke maand wel naar grote steden voor concerten, en ook Lowlands was al snel vaste prik.

“Op een gegeven moment kreeg ik door dat er bij poppodia en bands veel mensen werken en dat je werk dus kon combineren met (live)muziek!” Dat liet Pim zich geen twee keer zeggen: hij scoorde een baantje bij poppodium Tivoli en maakte gretig gebruik van de gastenlijst als secundaire arbeidsvoorwaarde. “Na mijn studie werd dat fulltime. Ik deed van alles: administratie, ticketing, website ontwikkeling, directie-assistent en later assistent programmeur. Toen we in 2014 opgingen in TivoliVredenburg werd ik programmeur, een jaar later ook voor Into The Great Wide Open.” Zo werkte hij al veel samen met MOJO en werd daar boeker worden een logische overstap. Bij MOJO houdt Pim zich voornamelijk bezig met popmuziek, maar dan wel graag ‘van links naar rechts en alles daartussenin’: “Dat werken met afwisselende artiesten wil ik blijven doen.”

“Phoenix in 2009 in Trouw en Big Thief eerder dit jaar in TivoliVredenburg. Billie Eilish in Tivoli ga ik ook nooit vergeten.”

Concert dat indruk maakte

Assistent: Saskia Fabriek
Artiesten: o.a. Banji, Davina Michelle, Deyaz, Porij, SIPHO, Suki Waterhouse, November Ultra
Festivals: Lowlands, Into The Great Wide Open.

Mail Pim