23 dec. 2022

Bijzondere festivalmomenten in 2022

Stromae 2
Pinkpop, NN North Sea Jazz Festival, Lowlands en meer: we konden eindelijk weer volop festivallen in 2022! Te gekke shows, het saamhorigheidsgevoel of andere unieke ervaringen die een festival onvergetelijk maken: wat waren de meest bijzondere momenten die onze collega's op de festivals hebben meegemaakt?

Stromae @ Lowlands - Jeps, Senior Promoter
"Stromae op Lowlands. Nog nooit zo iets gezien mbt 8 LED videoschermen die allemaal individueel van elkaar konden bewegen, een band die in een soort van cockpits stonden en een live set om u tegen te zeggen. En na afloop zijn hele crew persoon voor persoon bedanken: wow. Echt fantastisch"

Jera On Air - Marnix, Boekersassistent
"Midden op 't veld bij Jera, 3 bands op 3 podia die met 103dB+ tegelijkertijd tegen elkaar inblazen. Klinkt voor geen meter, ook met doppen in niet goed voor je oren, maar voelt wel te gek."

Goldband @ Down The Rabbit Hole - Ruben, Directeur
"Goldband op Down The Rabbit Hole, niet normaal hoe dat los ging."

Nick Cave & The Bad Seeds @ Best Kept Secret - Jeamie, Online Marketing
"Dit is een beetje valsspelen want het was niet op een MOJO festival, maar voor deze man maak ik graag een uitzondering: Nick Cave & The Bad Seeds op Best Kept Secret. Collectief huilen op het strand van Beekse Bergen. Een waanzinnig en intens mooi optreden waarvoor ik nog steeds superlatieven tekort kom."

Jan Smeets @ Pinkpop - Jessica, Communicatie Assistent
"Het afscheid van Mister Pinkpop Jan Smeets."

Courtney Barnett en Frank Carter & Rattlesnakes @ Pinkpop - Jesse, Online Marketing
"De shows van Courtney Barnett en Frank Carter & Rattlesnakes op Pinkpop. Tijdens de warmste Pinkpop ging ik op zoek naar verkoeling in de Tent Stage, daar zag ik twee top shows!"

Lowlands - Esther, Senior Financieel Project Manager
"Aan het eind van deze bizarre festivalzomer mijn ouders rondleiden op Lowlands."

Thom Yorke @ Down The Rabbit Hole - Bas, Boeker
"Thom Yorke op Down The Rabbit Hole die vanaf het podium complimenten uitdeelde aan ons festival en afsloot met: 'We think this festival is f*cking excellent. And we've seen a few'."

Punk @ Lowlands - Kelly, Communicatiemedewerker
"Punk zo zien leven op een groot evenement als Lowlands!"

The War On Drugs @ Down The Rabbit Hole - Marit, Financieel Projectmanager
"The War On Drugs Op DTRH. Het was een supermooie avond en iedereen danste, de sfeer zat er echt heel goed in + ik wilde deze band al een tijdje live zien. Win/win. "

Gotu Jim @ Lowlands - Rem, Marketing & Communicatie Stagiair
"Dat ik de geprinte setlist van Gotu Jim kreeg na afloop van zijn optreden tijdens Lowlands."