23 aug. 2017

Het leven na een festival

Dtrh

Chagrijnig. Een leeg gevoel. Nergens zin in hebben. Herken je dit afterfestivalgevoel? Ook bij ons steekt deze de kop op als het festivalseizoen op zijn einde loopt. Niet meer uit je tentje kruipen en ontbijten met duizenden gezellige festivalgangers. Niet meer lekker een biertje drinken om 11.00 uur, gewoon omdat het kan. Niet meer overal live muziek om te ontdekken. Niet meer 24 uur per dag feest.

Hoe kom je die welbekende festivalkater te boven? Wij zetten een aantal tips op een rij.

1. Treat yo self!

Wees een beetje lief voor jezelf. Neem een voetmassage. Neem twee voetmassages. Ga in bad of geniet van een échte douche thuis. En ook al heb je jezelf al volgestopt met snacks en waarschijnlijk een biertje teveel hier en daar, je mag echt nog wel even zondigen bij de snackbar omdat jíj daar zin in hebt. 

Douchenfestival

2. Slaap!

Slapen doe je niet zoveel op een festival, dus je hebt wat goed te maken met je lichaam. Slaap een paar nachten goed door en je bent zo weer de oude. Het is nog gezond ook en je word er minder prikkelbaar van. Doei chagrijnig gevoel!

When You Dead Tired At A Music Festival Everything Becomes 19093546

3. Eet en drink gezond

Misschien heb je nog steeds zin in patat, pizza en chips, maar we hoeven je vast niet te vertellen dat het eten van groente en fruit je meer energie geeft. Drink en eet gezond en je voelt je snel weer kiplekker! 

eet drink

4. Geniet na met aftermovies en foto's

Waan je nog even in het festivalgedruis met alle filmpjes en foto's. Vraag je vrienden en vriendinnen om zoveel mogelijk te delen, waarschijnlijk ben je elkaar toch voor de helft van de tijd kwijt geweest. Zo kom je misschien nog achter leuke verhalen.

Festival Meme

Hier alvast de aftermovies van dit jaar op een rij:

Pinkpop 2017
Holland International Blues Festival 2017
WAE Weekender 2017
WOO HAH! festival 2017
Bospop 2017
North Sea Jazz Festival 2017