24 apr. 2017

#MOJOmatch

ab

In de #MOJOmatch nodigen we elke maand een boeker uit die jou kan voorzien van topadvies in een bepaald genre. Onze boekers gaan op zoek naar een artiest die bij je past en geven je livetips. En helemaal leuk: de persoon waar we de beste match voor kunnen maken ontvangt twee gastenlijstplaatsen.

Deze maand: Maarten

Maarten boekt o.a. Anderson.Paak, Future, Sevn Alias en Ronnie Flex & Deauxperience Band. Maarten heeft de beste match kunnen maken voor Sara die via Instagram de volgende oproep plaatste: "Ik wil graag gematcht worden! De meest geluisterde artiesten van dit moment voor mij zijn Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Non Phixion, A Tribe Called Quest en baal als een stekker dat ik niet naar Run the Jewels en Lunice kon afgelopen maand. Al van jongs af aan gek op hiphop terwijl ik voor mijn werk vooral veel bandjes zie wat ook te gek is maar voor de balans ook echt portie hiphop nodig. En vind ook dat de de kwaliteit en creativiteit de afgelopen jaren weer zo enorm gegroeid is dat ik dagelijks blij wordt van deze muziek en altijd op zoek ben naar nieuwe parels dus hopelijk kan Maarten mij koppelen aan iets nieuws!".

Maarten matcht Sara aan Ab-Soul, één van de opkomende jongens op TDE, het label van Kendrick Lamar. Zijn album ‘Do What Thou Wilt’ uit 2016 heeft samenwerkingen met o.a. Mac Miller, SZA, Bas én ScHoolboy Q. Zijn lyrics dwingen je na te denken over maatschappelijke tekortkomingen en persoonlijke zoektochten naar spiritualiteit. Raw Soul!

Als de match raak is dan ontvangt Sara twee gastenlijstplaatsen voor het concert van Ab-Soul op 6 juni in de Melkweg.

Wil jij ook gematcht worden door een van onze boekers? Houd dan de MOJO social kanalen in de gaten om je op te geven.