03 jul. 2024

MOJO NL update

POM Boeken

Naast de grote internationale shows werkt MOJO onder MOJO NL ook met zo'n 130 Nederlandse artiesten. Genoeg mooi nieuws om iedere week uit te kiezen want zij en wij zitten niet stil. We lichten wekelijks graag het een en ander uit.

 • DTRH

  FESTIVALS

  Het outdoor seizoen is op stoom! We hadden o.a. al Jera on Air, Concert At Sea, ParkCity Live en Benny Sings bij Bruce Springsteen. Nu kijken we vooruit naar o.a. POM als toevoeging op Down The Rabbit Hole. Ook Goldkimono, Nusantara Beat, Elias Mazian, Jaïr Faria, sor + sorkest treden er op.

 • 1920 Jettrebel

  Jett Rebel

  Naast album ‘Live in Amsterdam’ (19 juli) komt er een tournee met 37 shows dit najaar. Een theatershow van Jett Rebel is niet alleen altijd verrassend maar in dit geval ook nog écht een verrassing. Hij neemt je mee op een reis langs zijn eigen oeuvre en de helden die hem inspireren.

 • Cho Concert Foto2

  Cho

  Knock Knock! Op 6 oktober staat Cho in de intieme setting van Carré. Met zijn ongeëvenaarde rijm en nonchalante precisie vond de charismatische rapper al snel zijn weg naar de top van de Nederlandse rapscene. Dit vertaalde zich in twee uitverkochte AFAS Live shows en een uitverkochte tour in NL en BE.

 • Delany Boeken

  Delany

  Maak kennis met Delany, onze aanwinst die ons hart wist te veroveren met haar dansbare Afropop. Ze trok de aandacht van Frenna die haar op zijn 777 label tekende. Nieuwe song ‘Come Ova’ is net uit en op 20 juli staat ze op 7Fest in het Zuiderpark in Den Haag.

 • Hef boeken

  Hef

  Hef gaat gaat op Elfstedentocht! De iconische rapper uit Rotterdam draait al ruim 15 jaar mee in de Nederlandse scene en verkocht afgelopen maart nog de RTM Stage in Ahoy, Rotterdam uit. Dit najaar brengt hij zijn Hefvermogen naar nog 11 zalen door Nederland.

 • Rani Boeken

  Rani

  Nu ze haar Melkweg show razendsnel uitverkocht volgt haar eerste tour. In maart 2025 geeft ze vier shows in de NL poppodia. Ze werkte samen met sterren als David Guetta en verzorgde de vocalen op de Sam Feldt song 'Post Malone'. In maart staat ze in Tolhuistuin, Luxor Live, Bird en TivoliVredenburg.