19 jun. 2024

RANI verkoopt Melkweg uit en kondigt 2025 tour aan

Foto Horizontaal

Nadat ze haar Melkweg show razendsnel uitverkocht, kondigt RANI met trots haar langverwachte eerste tour aan. In maart 2025 doet de succesvolle RANI vier shows in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem.

RANI, bekend om haar betoverende stem en pakkende nummers, bracht eerder dit jaar al verschillende nummers uit die de hitlijsten bestormden. Met haar laatste single ‘Outside In’, die nog steeds viral gaat op TikTok, tekende ze als eerste Nederlandse artiest bij TikTok’s label SoundOn. Nu kan ze niet wachten om haar nieuwe muziek live te delen met haar fans.

“Mijn nieuwe muziek voelt heel bijzonder voor mij. Ik heb er intensief aan gewerkt en het resultaat is een prachtige mix van emotionele ballads en energieke uptempo nummers. Het creatieve proces was intens en persoonlijk en ik ben ontzettend trots op wat ik heb gecreëerd. Samen met mijn band gaan we mijn muziek tot leven brengen en het publiek een ervaring geven die zowel kracht geeft als inspireert. Het wordt een onvergetelijke tour

Rani

Tijdens de shows worden fans niet alleen getrakteerd op haar nieuwe nummers, maar kunnen zij ook genieten van de intieme sfeer en de muzikale chemie tussen RANI en haar band. De support act, wiens naam binnenkort bekendgemaakt wordt, belooft de avond op spectaculaire wijze te openen.

De kaartverkoop start vrijdag 21 juni om 10:00 uur.