30 jan. 2024

S10 kondigt zomertheater tour aan

S10 Banner Web

S10 kondigt theatertour in zomer aan

S10, de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop, trekt de komende zomer langs vier openluchttheater in Nederland.

Stien den Hollander, beter bekend als S10, weet met haar authentieke sound en muzikale veelzijdigheid veel mensen te raken. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album 'Vlinders'. S10 deed in 2022 namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'De Diepte'. Deze track verscheen later op haar derde album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ waarvoor S10 een Edison won in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. In april 2023 stond de zangeres in een uitverkochte AFAS Live en volgde er een volle festivalzomer met shows op Down The Rabbit Hole en Lowlands.

De verkoop van kaarten gaan hard! De shows in Caprera en het Amsterdamse Bostheater zal al uitverkocht. Wacht niet te lang!

Alle Date FB 27Mar