11 dec. 2023

Nieuwe directie

001

Nieuwe directie MOJO Concerts

Met trots kondigen we aan dat vanaf 1 januari 2024 een nieuw directieteam aan het roer staat van MOJO Concerts. Naast de zittende Managing Director (MD) Ruben Brouwer, treden Head Promotor Kim Bloem en Hoofd Festivals Ronny Hooch Antink toe om de leiding te nemen over het Nederlandse live-entertainmentbedrijf. MOJO Concerts-icoon en Managing Director John Mulder zal per 1 januari na veertig jaar aftreden maar hij blijft betrokken bij andere projecten binnen de live-industrie.

Kim Bloem begon ooit als stagiaire bij het North Sea Jazz festival, waarna ze aan de slag ging als boeker/promotor en artiesten als Beyoncé, Anouk, Drake en Olivia Rodrigo naar Nederland haalde. Kim vertegenwoordigt MOJO ook internationaal en ze werd in 2009 door de internationale live-industrie benoemd tot Tomorrow's New Boss.

Ronny Hooch Antink is betrokken sinds de eerste editie van Lowlands. Hij is jarenlang eigenaar en directeur van Loc7000 geweest en is in 2017 overgestapt naar MOJO waar hij lid is van het MT en leiding geeft aan verschillende festivalteams.

Ruben Brouwer: “Ik ben erg blij om Kim en Ronny te mogen verwelkomen in de directie. Wij hebben alle drie veel ervaring en onze expertise en netwerken vullen elkaar goed aan. En bovenal vormen we een goed team. Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst. Met John neemt een icoon afscheid van MOJO. De betekenis van John, niet alleen voor MOJO maar voor de gehele live-industrie in Nederland en daarbuiten, is van onschatbare waarde. Het was een voorrecht om de afgelopen jaren als MD-duo samen met hem te werken.”

John Mulder: “Na 37 jaar betrokken te zijn geweest bij MOJO, is het voor mij tijd om een stap opzij te zetten. MOJO is een fantastisch bedrijf en er staat een geweldige nieuwe generatie klaar om het bedrijf een mooie toekomst te garanderen. Stilstaan is niet echt mijn ding, maar het voelt ook goed om meer tijd te hebben voor de vele dingen die ik altijd al heb willen doen in mijn leven. Ik ga de mooie live-industrie niet verlaten en ik blijf op verschillende plekken verschijnen met initiatieven en mooie evenementen. Ik ben nu ook betrokken bij de tour van Metallica en ik reis momenteel met de band de wereld rond. Gezien mijn jarenlange ervaring ga ik ook advieswerk doen op het gebied van live entertainment. Ik wil MOJO bedanken voor alle kansen die mij zijn geboden. Maar vooral wil ik alle mooie MOJO-mensen bedanken met wie ik al jaren en jaren al die mooie concerten en festivals heb mogen produceren.”