18 jan. 2018

European festival award voor Lowlands en DTRH

Vakprijs voor beste Brand Activation en beste Medium-Sized festival
Europeanawards L

18.01.2018

Gisteravond zijn tijdens de uitreiking van de European Festival Awards zowel Lowlands als Down the Rabbit Hole in de prijzen gevallen! Tijdens de 9e editie van deze toonaangevende vakprijs, die plaatsvond in de Oosterpoort in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag, kreeg de Miele Powerwash op Lowlands de award voor beste Brand Activation. In de categorie Best Medium-Sized festival werd Down The Rabbit Hole de winnaar.

Powerwash

De vakprijs voor de Europese festivalindustrie wordt beschouwd als de belangrijkste erkenning van prestaties in de festivalwereld. Miljoenen stemmen zijn binnengekomen en er kon op meer dan 350 Europese festivals gestemd worden. Honderden vertegenwoordigers van Europese festivals zoals Roskilde en Glastonbury zaten gisteravond in de zaal. We zijn ontzettend vereerd met deze hoge waardering van onze Europese vakgenoten en festivalbezoekers!

Buutvrij for Life, het bureau dat verantwoordelijk is voor het creatieve idee en de uitwerking van de activatie van Miele tijdens Lowlands is ook bijzonder blij met deze erkenning!  

Twitter