Festival Overview 2019

Alle feiten per festival op een rij

arrow down

05.11.2018

Komend festivalseizoen trekken er weer meer dan 335.000 bezoekers naar onze festivals waarvan 62% millennial en 67% hoogopgeleid. Al onze festivals bij elkaar trekken online maar liefst 1.000.000 bezoeken per maand. Deze informatie en meer, waaronder de bezoekersaantallen en -profielen per festival, zijn te lezen in ons  festivaloverzicht 2019.

Lees de Festival Overview 2019 hier!

Deze PDF bevat relevante informatie voor bedrijven die hun marketingdoelstellingen hebben vastgesteld en nieuwsgierig zijn hoe ze deze kunnen behalen met behulp van inzet van de passie voor muziek. 

We bieden kansen aan bedrijven op het gebied van recruitment, imagoversterking, omzetvergroting, contact met doelgroepen, sales, productlanceringen... en nog veel meer. 

Nu is het moment om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor jouw merk of organisatie om volgend jaar samen het festivalseizoen in te gaan. Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden, bekijk dan onze business cases

Dit zijn de Mojo Festivals in 2019:

Pinkpop, de 50e editie van Europa’s oudste festival met 65.000 bezoekers per dag. 

Parkpop, een van de grootste gratis open-air festivals van Europa. 

Down The Rabbit Hole, met avontuur, verwarring en surrealisme, DJ’s en artiesten.  

WOO HAH! het ‘cutting-edge’ hiphopfestival met de nieuwste en grootste hiphoptalenten.

Het NN North Sea Jazz festival, het grootste indoor jazz festival in de wereld met jazz, bebop, blues, funk, soul en latin. 

Bospop, een groot pop/rock muziekevenement met internationale bands en een intieme sfeer. 

Lowlands, een driedaags festival met alternatieve muziek, film, cabaret, literatuur, en wetenschap.